dimecres, d’abril 05, 2006

El Síndic de Greuges declara hostil i entorpidor a l'Ajuntament de Peníscola.


El Síndic de Greuges, Bernardo del Rosal Blasco, va entregar el seu informe anual i de balanç de gestió dels seus cinc anys al càrrec. El seu mandat acaba el proper 9 d'abril.
A l'informe, el Síndic de Greuges declara hostil i entorpidor a l'Ajuntament de Peníscola.
Ajuntament de Peñíscola
Queixa núm. 041021 (queixa a instància de part)No contesta a la petició d'ampliació de l'informe inicial respecte d'una queixa presentada
per un ciutadà, relativa a les distàncies i l’impacte ambiental legalment exigibles per a la instal·lació d'una estació depuradora d'aigües residuals.
Entre altres ajuntaments que també són entorpidors destaquem Oriola -on l'alcalde va dir "Yo quiero mangonear...que es lo que me gusta", Borriana -on el seu controvertit alcalde va sortir a l'interviu al reportatge "El imperio inmobiliario del amigo de Fabra"-, Nules, Almenara, Catí,Cirat i Albocàsser.
També hi ha Conselleries que són declarades hòstils, entre elles les conselleries "més hòstils", respecte de les recomendacions de la institució al 2005, van ser les de Cultura, Educació i Esport, Sanitat, Benestar Social i Justicia, mentres que l'àrea que va acumular més queixes, amb un 19%, fou la de Territori i Vivienda.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?