dimarts, de març 28, 2006

Troben aigua a 10 metres de fondària, al lloc on volen posar l'abocador RTP de les Coves.

Aigua a l'abocador de Residus TP de les Coves?
La Directiva de Residus diu que per ubicar abocadors cal tenir en compte el risc de contaminació de les aigües subterrànies. Doncs, bé, malgrat la deficiència hídrica al País Valencià i la forta sequera, a l'abocador RSU de Cervera van trobar aigua de qualitat, i ja hi ha diversos pous, a l'abocador RTP-residus tòxics i perillosos- de Fanzara, hi ha un important aquífer del que beu el municipi d'Onda, i ara, segons notícies que hem trobat a internet no confirmades, diuen que a només, 10 metres de profunditat al lloc on va l'abocador RTP de les Coves també han trobat aigua.


On hi ha més risc de contaminar els aquífers, posant l'abocador damunt dels llocs on s'ha trobat aigua, o posant l'abocador a llocs on no tenen aigua?

L'Aj. de Torreblanca ha portat al Contenciòs a l'Aj. de les Coves.
-L'alcalde de Torreblanca, Manuel Agut, considera que els terrenys on s'ha d'instal•lar el futur abocador d'inerts de Les Coves de Vinromá no és el més idoni per no posseir els requisits bàsics, segons van informar fonts de l'Ajuntament de Torreblanca. La primera autoritat municipal va explicar que el consistori ha realçat pel seu compte en un dels terrens una sèrie d'estudis, des del punt de vista geològic i des del punt de vista hidrològic. Segons Agut, “de cap manera se sosté des d'un punt de vista racional que es pretengui des de Les Coves donar el vistiplau a aquesta instal•lació”.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?