dimarts, de març 28, 2006

ON VA LA DEPURADORA DE PENISCOLA???????

LA UBICACIÓ CONTINUA SENT UNA INCÒGNITA.

La Conselleria ha rebutjat els terrenys cedits per l'Ajuntament de Peníscola, per estar a 500 metres de sòl urbà de Benicarló, i ser il·legals per ubicar una depuradora.


La Conselleria ha dit "NO TAN A PROP".
Cardona torna a preguntar pel malbaratament de recursos del cas de la depuradora
VINARÒS.NEWS
Després de les respostes donades pel Conseller d’Infraestructures a les preguntes formulades pel diputat autonòmic d’Esquerra Unida-Els Verds-l’Entesa, Ramon Cardona, sobre la depuradora de Peníscola , s’ha presentat una nova bateria de preguntes.
Desprès de la resposta rebuda a les preguntes núm 7297/2005 i 7285/2005 en la que l’Honorable Sr. Conseller d’Infraestructures i Transport,informa que a l’any 1999 es va encarregar un estudi de viabilitat que va costar 11.990 euros, i que els terrenys proposats a l’abril de 2005 per l’Ajuntament de Peníscola no eren adequats, i que s’ha procedit a seleccionar, de comú acord entre l’Ajuntament i la Conselleria una nova ubicació, indicant que s’està redactant un projecte bàsic d’acord amb esta ubicació, es plantegen les següents preguntes Al Ple de l’Ajuntament de Peníscola de 7 d’abril de 2005 es va acordar per unanimitat posar a disposició de la Conselleria uns terrenys que tota la Corporació peniscolana va considerar que eren idònis.
-Quins són els motius que justifiquen qué la Conselleria de Infraestructures no haja acceptat uns terrenys oferits per l’Ajuntament de Peníscola per a la construcció de la depuradora i que a més, van ser declarats idònis per tots els membres de la Corporació?
-En quina data s’ha comunicat oficialment a l’Ajuntament de Peníscola que els terrenys no eren els adequats i/o que la Conselleria no els acceptava?
-Si a l’any 1999 es va encarregar un estudi de viabilitat per determinar la millor ubicació de la depuradora de Peníscola i que va costar 11990 euros. Per estudiar la nova ubicació de la depuradora de Peníscola s’ha encarregat un estudi de viabilitat o d’algun tipus semblant al de 1999, per decidir la millor ubicació de la depuradora? -En cas negatiu: Com és que ara ni l’Ajuntament ni la Conselleria ja no necessiten l’assessorament tècnic de cap empresa per determinar la millor ubicació de la depuradora de Peníscola? -Per quin motiu ja no cal encarregar la Conselleria un nou estudi de viabilitat a una empresa tècnica i més tenint en compte, els ja tres canvis de ubicació produïts fins a la data i que el que considera idóni l’Ajuntament de Peníscola és inacceptable per la Conselleria?
MÉS PREGUNTES
El Ple de l’Ajuntament de Peníscola de 21 de juliol de l’any 2000 va adoptar un acord de conformitat amb la ubicació prevista per l’estudi de viabilitat de 1999, que indicava la millor ubicació per la depuradora de Peníscola. En menys de 2 mesos, concretament el dia 17 de setembre, el Ple de l’Ajuntament de Peníscola va deixar sense efecte l’acord de 21 de juliol proposant una altra ubicació.
-Per quin motiu la Conselleria va acceptar una nova ubicació a l’any 2000, en contra dels criteris tècnics d’una empressa d’assessoria que recomanava una ubicació i que els seus honoraris ens van costar a tots els ciutadans 11990 euros? -De que va servir encarregar un estudi de viabilitat que va costar 11990 euros?
-Quin motius justificàven la necessitat d’encarregar aquest estudi de viabilitat? -La ubicació de la depuradora de Peníscola, que canviava l’acceptada al Ple de Peníscola de 21 de juliol de 2000 va ser una decissió política prèvia i que desprès els tècnics van intentar justificar?
-És cert que l’estudi de viabilitat de 1999 es va encarregar a l’empresa C.I.O.P.U., S.L?
-És cert que el projecte bàsic de la EDAR de Peníscola, que es va sotmetre a informació pública según anunci del BOE núm 21, de 24-1-2002, pàgina610 es va encarregar a l’empresa C.I.O.P.U., S.L? -Es va efectuar algun tipus de concurs per encarregar el projecte bàsic de la depuradora de Peníscola a C.I.O.P.U., S.L.?-Quin va ser el cost dels honoraris del projecte bàsic de la EDAR de Peníscola que es va sotmetre a informació pública según anunci del BOE núm 21, de 24-1-2002, pàgina610? -A quina empresa s’ha encarregat el nou projecte bàsic d’acord a la nova ubicació que s’informa segons la resposta a la pregunta 7285/2005?
-Com s’ha contractat l’empresa encarregada de redactar el nou projecte bàsic d’acord a la nova ubicació que s’informa segons la resposta a la pregunta 7285/2005?
-És cert que l’empresa C.I.O.P.U., S.L és l’empresa que redacta el nou projecte bàsic d’acord a la nova ubicació que s’informa segons la resposta a la pregunta 7285/2005?
-Quina és la ubicació exacta en coordenades U.T.M. de la nova ubicació de la depuradora de Peníscola, en la que ja s’està redactant el nou projecte bàsic d’acord al que s’informa a la resposta a la pregunta 7285/2005?
-Quin és el cabal de disseny, o dit d’un altra manera, quina és la capacitat de la depuradora de Peníscola que es preveu, d’acord al nou projecte bàsic que s’esta redactant segons s’informa a la resposta a la pregunta 7285/2005, expressat en m3/dia? -I expressat en habitants-equivalents en temporada alta?
La ubicació de la depuradora del municipi de Peníscola és competència municipal, hi ha cap acord del Ple de l’Ajuntament de Peníscola que substitueix l’últim acord Plenari de 7 d’abril de 2005, pel qual es van considerar idònis els terrenys que la Conselleria de Infraestructures ha considerat no adequats?

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?