dissabte, de març 11, 2006

L'inici de les obres del vial de Peñíscola a Benicarló "es inminente" segons Victoriano Sanchez


Recordem que quan va venir a Peníscola, al setembre de 2004, el Secretari Autonòmic d'Infraestructures, Pedro Marco va assegurar que les obres del vial Peníscola-Benicarló, s'inicarien abans d'acabar l'any. Va acabar 2004, va acabar 2005 i res de res. Ara ben entrar el 2006 ha vingut un altre càrrec de la Conselleria a prometre obres. Estem segurs que les obres s'iniciaran algun dia, el problema és que aquesta gent ve aquí diu el que li dóna la gana desprès si no es compleix ningú sap on està ni ningú s'atreveix a demanar explicacions de la paraula promesa. En definitiva la seva paraula, no es molt fiable, s'equivoquen molt, de forma clarament interessada. No sabem ni quan començaran i sobretot quan acabaran les obres del vial Peníscola-Benicarló. L'esperança de l'inici de les obres està en la campanya electoral de maig de 2007, desgraciadament han de venir eleccions per desencallar temes que no han de ser polititzats. La carretera és per a tot, per als de dretes i per als d'esquerres.-Compte tots per la dreta quan conduiu-. Sembla que es tracta d'obtenir rèdit electoral, per unes obres que ja fa molts anys que es van prometre. De moment la falta de terrenys per part de l'Ajuntament de Peníscola pot bloquejar l'inici de les obres, com ha passat en les obres d'emergència del pont del Barranquet. Les quals passats més de 2 anys des de les greus inundacions, encara no s'han inicat per problemes en l'expropiació. Més que problemes, falta total de previsió. El lletrero si que el van posar ràpid. Pero del pont encara res de res, malgrat les promeses fetes per l'anterior equip de govern.
Peníscola fa 60 anys
I és que els ciutadans veurem una vegada més com quan venen eleccions comença la cursa de les inauguracions de les obres, asfaltat i pintat de carrers, i primeres pedres per tot arreu.
Aviat sabrem si és cert que a finals de març s'inicien les obres, o només penjen els lletreros com van fer a les obres del pont del Barranquet a Benicarló. Seguirem el tema.
Al Mediterráneo diu: El director general de Obras Públicas dice que se iniciará en unas semanas. El delegado del Consell añade que el vial podría estar listo antes del plazo. I al Povet diu que s'iniciaran a finals de març

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?