dimarts, de març 07, 2006

Expedient sancionador per la falta de depuradores a la costa nord del País Valencià

Willy Meyer eurodiputat per EU-Els Verds
La Unió Europea ha obert un expedient sancionador contra l’Estat Espanyol per la falta de depuradores en Benicarló, Vinaròs i Peníscola. Eixa ha estat la resposta donada per la Comissió del Parlament Europeu a la pregunta a la pregunta formulada per l’Eurodiputat d’Izquierda Unida Willy Meyer.
La Comissió ha respost que desconeix la situació d’Alcossebre, però afirma estar oberta a rebvre informació per vore si també aquest cas pot ser inclòs en el mateix procediment d’infracció contra l’Estat Espanyol.
Segons la directiva 91/271/CE , totes les poblacions a 15.000 habitants continus o temporals ( com és el cas de les 4 ciutats esmentades), haiven de tindre solucionada la depuració d’aigües. Com a cas excepcional, la data límit era el 31 de desembre del 2005, sempre i quan es demanara una prorroga per part de l’administració competent. La comissió, en la resposta a Meyer, ha confirmat que en cap moment la Generalitat havia demanat aquesta pròrroga, tot i que l’expedient sancionador estava obert des de feia anys abans.
La pregunta de Meyer s’englobava dins la denuncia i iniciatives empreses per EU als parlaments valencians, estatal i europeu per denunciar l’incompliment de normatives per part de l’administració autonòmica al no donar solució al tractament de les aigües residuals a les localitats costaneres del Baix Maestrat. Es dóna la paradoxa que l’administració més llunyana ha estat la primera en respondre en aquest cas...més

Comments:
Gracies per bloc intiresny
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?