diumenge, de març 26, 2006

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana insta a l'Aj. de Peníscola a contestar el Recurs de Reposició pel PGOU presentat per NO TAN A PROP.


El nou PGOU de Peníscola es va posar a informacio pública sense comptar amb la participació ciutadana en la fase de redacció, per això es van presentar més de 40.000 al·legacions contra el nou PGOU de Peníscola.
Davant la vulneració dels drets fonalmentals dels ciutadans, com el dret a participar en l'elaboració del futur model urbanístic de Peníscola en la fase de redacció,(drets reconeguts a la Constitució Espanyola. Art. 9.2), la Plataforma NO TAN A PROP, es va veure obligada, el passat mes de juliol de 2005, a presentar un Recurs de Reposició contra el PGOU de Peníscola demanant que s'anulès tot el procès de revisió de PGOU, per haver-se impedit la participació ciutadana en la fase de redacció.

Davant la falta de resposta del consistori peniscolà, la Plataforma NO TAN A PROP es va veure obligada a acudir a l'auxili del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Il·lustrísim Sr. Bernard del Rosal Blasco -foto de la dreta-
El Síndic li ha recordat a l'Ajuntament de Peníscola la legislació i que està obligat a admetre a tràmit el Recurs i ha de contestar-lo.
Passa el temps i l'Ajuntament de Peníscola no fa cas ni als ciutadans ni al que li mana el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana.

El Síndic donarà compte de l'actitud de l'Ajuntament de Peníscola a l'informe anual que presentarà davant les Corts Valencianes.
Llegir la Resolució

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?