dimecres, de març 29, 2006

Avui Ple a l'Ajuntament de Benicarló per ubicar la depuradora.


Es votarà el canvi d'ubicació de la depuradora de Benicarló, que s'ubicava tocant del cementeri i la vora de la Rambla de Cervera, però estava tocant de sòl urbà i per tant era il·legal al no respectar la distància mínima de 2000 metres a núclis de població agrupada -art.4 RD2414/1961-. Al Ple d'avui es sotmetrà a votació traslladar la ubicació de la depuradora a la partida Villaperdiu, tocant de l'actual abocador no legal·litzat de Residus Sòlids Urbans de Benicarló, tocant la Rambla de Cervera, dalt de l'autopista A-7, a prop del Club de Tenis Benicarló i del polígon industrial del Collet.

En canvi, de la ubicacio de la depuradora de Peníscola, no es sap res de res. L'últim que sabem és que a la ubicació que es va declarar idònia al Ple de 7 d'abril de 2005 per unanimitat, no anirà la depuradora.
Recordem que ara fa un any, el Ple de Peníscola va acordar cedir terrenys municipals tocant l'abocador legalitzat de Peníscola a la partida Poaig per ubicar la futura EDAR.
Fa uns dies ens vam assabentar que la Conselleria no ha acceptat els terrenys declarats idònis per consens i per tota la Corporació peniscolana, per estar ubicats a menys de 2000 metres de sòl urbà del terme de Peníscola i de Benicarló, a només 500 metres hi havia sòl urbà al terme de Benicarló.
Encara que des de l'Ajuntament de Peníscola no han dit res públicament i per tant oficialment la ubicació tocant de l'abocador de Peníscola va "¡¿..endavant!?"



Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?