dimecres, de març 29, 2006

Aprovat el canvi d'ubicació de la depuradora de Benicarló.

Al Ple d'aquesta nit de Benicarló, s'ha aprovat el Dictamen de proposta de canvi d'ubicació de la depuradora. Tots els grups polítics estaven a favor de la nova ubicació, encara que el PP, ha votat en contra pel retard que suposarà el canvi d'ubicació. Al final del debat l'Alcalde de Benicarló, el Sr. Enric Escuder ha dit: "Benicarló no vol tenir les pudors a prop. Mantenir la ubicació de la depuradora en zona urbana hipotecarà el futur desenvolupament urbanístic de la ciutat".
El suposat retard amb que sembla amenaçar la Conselleria, no ha evitat que s'haja canviat la ubicació de les depuradores a sengles localitats veïnes com Peníscola i Alcossebre -Alcalà-.
Recordem que a Alcalà des de la Conselleria de Infraestructures, l'any passat quan va anar al mateix Ajuntament d'Alcalà el seu Secretari General de Infraestructures Sr. Pedro Marco, acompanyat del gerent en funcions de l'EPSAR, Sr.Morenilla, els van assegurar que el canvi d'ubicació de la depuradora d'Alcossebre no retardaria més de sis mesos el tenir depuradora.
Al Ple d'aquesta nit, un regidor del Bloc ha demanat el mateix tracte per a Benicarló, que a Alcalà o Peníscola, ja que totes ciutats han demanat el canvi d'ubicació dalt de l'Autopista A-7, tots els municipis han dit NO TAN A PROP, i que tots els grups facin força i es moguen per a que Benicarló i tot el Maestrat puga tenir depuradores el més aviat possible.
Al Ple s'ha dit que la finca on actualment s'estan tirant els residus sòlids urbans de Benicarló està tan plena que estan abocant residus a finques veïnes que no son propietat municipal, fent ús pràctic i radical de la coneguda expressió "al veí li has de donar però li has de no furtar."
Més d'un propietari quan vaja a plegar les ametlles o llaurar la finca potser se la trobarà plena de bosses de brossa, i alguna que d'altra "sorpresa", ves a saber.
Del Consorci de Residus de la Zona I, tampoc se'n sap res, ni abocadors ni depuradores. Quin merder tenim al Maestrat!
Al Mediterráneo diu Llum verda a la depuradora

Comments:
PAreix que ara es prioritze la depuradora sobre els interesos de la planta química de Benicarló. Més val tard i be que mai i malament
 
La IFF regalava els terrenys per posar la depuradora tocant del cementeri.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?