dimarts, de febrer 21, 2006

Representació de Peníscola a l'expedició del Vila-Real a Glasgow. Informació pública modificació del Pla parcial de Sant Antoni.


Entre los 162 miembros de la expedición, incluidos los futbolistas y cuerpo técnico, se dejaba notar la presencia del vicepresidente de la Diputación Provincial y la ´alma máter´ del Sant Jordi, Luis Tena, acompañado del alcalde de Peñíscola, Andrés Martínez...més
Informació pública de la modificació del pla parcial de la urbanització Sant Antoni. [2006/M1388]Mitjançant acord adoptat per l'Ajuntament en Ple, en sessió celebrada el 19 de gener de 2006, s'ha acordat sotmetre a informació pública la modificació del pla parcial de la urbanització Sant Antoni, promoguda per Alkadir Proyectos Inmobiliarios, SA.
Durant el termini de 20 dies hàbils següents a la publicació del present edicte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, el projecte podrà ser examinat a les dependències del Negociat d'Urbanisme de l'Ajuntament i els interessats podran presentar les al·legacions que consideren oportunes.
Peñíscola, 24 de gener de 2006.. L'alcalde: Andrés Martínez Castellá.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?