dilluns, de febrer 20, 2006

Pla d'Acció Territorial del Litoral de la Comunitat Valenciana


RESOLUCIÓ de 17 de febrer de 2006, del conseller de Territori i Habitatge, per la qual se sotmet a informació pública el Pla d'Acció Territorial del Litoral de la Comunitat Valenciana. [2006/1943]
La Llei 4/2004, de 30 de juny, de la Generalitat, d'ordenació del territori i protecció del paisatge (d'ara endavant LOTPP), preveu en l'article 15.1 l'elaboració d'un pla d'acció territorial del litoral de la Comunitat Valenciana. Aquest pla ha d'establir les directrius d'ocupació, ús i protecció de la franja costanera d'acord amb els criteris que s'hi especifiquen.
El litoral de la Comunitat Valenciana, com quasi tot el litoral mediterrani té un doble caràcter. D'una banda compta amb excepcionals valors i aptituds territorials. És coneguda per tots la gran riquesa mediambiental amb què compta, fins al punt de concentrar la pràctica totalitat dels nostres espais naturals protegits. A més, el litoral valencià és la base d'una sòlida activitat econòmica de gran importància en la nostra comunitat: el turisme i la construcció. El clima, les platges, els espais naturals, els paisatges i les seues gents, fan que el nostre litoral siga un espai clau en el desenvolupament actual i futur de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, amb l'objecte de facilitar l'accés al Pla d'acció territorial, aquest pot ser consultat en la pàgina web de la Conselleria de Territori i Habitatge (www.cth.gva.es/urbanismo).
Segon
Demanar el dictamen dels municipis el planejament urbanístic dels quals puga veure's afectat per les determinacions del Pla d'Acció Territorial, els informes sectorials dels distints departaments o òrgans de les administracions públiques que calguen, en relació amb les seues competències respectives, i la preceptiva avaluació ambiental estratègica.més

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?