dimarts, de febrer 28, 2006

Gas Natural cedeix, i canvia el traçat sense expropiar a 1 euro.


De Povet.com
Gas Natural ha acceptat finalment canalitzar la conducció del gasoducte La Jana-Vinaròs-Benicarló per sota els camins rurals al seu pas pel terme benicarlando. Així ho anunciava el regidor d'Agricultura del consistori, Joan Manel Ferrer, després que el passat 15 de febrer reberen un comunicat de l'empresa, on confirmava el canvi en la conducció dels tubs de gas -que passaven en un principi per finques privades, dedicades a l'explotació agrícola-.
Amb tot, Ferrer va voler tornar a acusar de mentiders a membres de l'oposició, quan aquestos afirmaren que Gas Natural canviava la conducció del gasoducte al terme de Benicarló gràcies a la gestió realitzada des del PP.
Deixant a banda baralles polítiques, la conducció del gasoducte discorrerà pels camins públics següents: el Puig de la Nao, camí vell de Sant Jordi a Benicarló i camí d'Ulldecona. Amb aixó, l'empresa demana ara que se'ls concedixca la llicència d'activitat per iniciar les obres de construcció d'aquesta canalització. L'Ajuntament ha donat ja el seu vis-i-plau.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?