divendres, de febrer 24, 2006

El Síndic de Greuges insta a l'Ajuntament de Peníscola a que admeti a tràmit el Recurs de Reposició del PAI Peníscola Hills de la Plataforma.


El 13 de juny de 2005, la Plataforma NO TAN A PROP, va presentar davant l'Ajuntament de Peníscola un Recurs de Reposició contra l'aprovació inicial del Ple de 19 de maig de 2005, del PAI Peníscola Hills per estar ubicat a 400 metres del futur macroabocador comarcal que el Consorci de Residus del Pla Zonal I, preveu ubicar a la partida la Bassa del veí terme municipal de Cervera del Maestre.
Des de la Plataforma es considera que planificar urbanísticament la construcció de milers de vivendes a menys de 2000 metres del futur macroabocador comarcal que ha de donar servei a 49 municipis, és il·legal per vulnerar legislació europea, estatal, i autonòmica, com l'article 1.2.6.1 de l'Ordre per la que s'aprovà el Pla Zonal de Residus de la Zona I, que estableix que el complex de valorització i abocador del Consorci s'ha d'ubicar com a mínim a 2000 metres de vivendes.
Davant la falta de resposta del Consistori Peníscola es va acudir a l'auxili del Síndic de Greuges. Desprès de nombrosos requeriments l'Ajuntament finalment al mes de desembre va contestar al Síndic.
Desprès de recabada la informació d'aquest PAI, el Síndic li recorda a l'Ajuntament de Peníscola que "escau que eixa Administració -Ajuntament de Peníscola- dicte resolució sobre l'admissió a tràmit del recurs de reposició en qüestió,....i notifique en la forma escaient la resolució al ciutadà promotor de la queixa".
Llegir el Recordatori que fa el Sindic de Greuges a l'Ajuntament de Peníscola pel PAI Peníscola Hills.
Llegir la queixa de la Plataforma NO TAN A PROP enviada al Síndic de Greuges.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?