dilluns, de febrer 27, 2006

"COMPROMÍS PEL TERRITORI" DENUNCIA LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA DE CANAL 9


La televisió pública valenciana redueix la manifestació multitudinària del dissabte a una concentració de cent persones.
L'acte d'ocupació de la plaça de l'Ajuntament de València el passat dissabte 25 durant dos hores per un centenar de col·lectius ciutadans de tot el País Valencià, i posterior manifestació fins al Palau de la Generalitat, convocats per "COMPROMÍS PEL TERRITORI" en protesta per la política territorial del Govern valencià, aplegà unes 5.000 persones. La Policia Municipal reduí aquesta xifra a 1.000 persones. Tots els mitjans de comunicació se n'han fet eco, destacant l'acte i la participació, que tots ells han considerat de milers de persones. Doncs bé, l'Informatiu del mateix dia de Canal 9 donà la notícia en desè lloc, dient que la participació havia esta de "més de cent persones" pertanyents a "setanta" col·lectius, que portaven les seues pancartes. La manipulació és tan grotesca que quasi no cal ni explicar-la (¿cent persones portant les pancartes de setanta col·lectius?).
"COMPROMÍS PEL TERRITORI" vol denunciar aquesta evident i burda manipulació d'una notícia que la televisió pública valenciana té l'obligació de donar als contribuents amb total veracitat, més encara en afectar un aspecte fonamental de la vida, la societat i l'economia valencianes, com ara és el desenvolupament urbanístic, la creació d'infrastructures i la gestió dels recursos. Lamentem que, una vegada més, la independència informativa, que hauria de ser una constant en la televisió pública valenciana s'haja vist coartada per la seua submissió a la política del Govern valencià, ara en una qüestió que, com l'urbanisme i el territori, semblava intocable, però on l'acte del dissabte ha evidenciat que la ciutadania ja no està disposada a tolerar més despropòsits.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?