dimecres, de febrer 15, 2006

“COMPROMÍS PEL TERRITORI” convoca a un ACTE PÚBLIC D'OCUPACIÓ DE LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

“COMPROMÍS PEL TERRITORI” PEL NOSTRE FUTUR, DEFENSEM EL TERRITORI
DISSABTE 25 DE FEBRER A partir de les 11:00 OCUPACIÓ DE LA PLAÇA
DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA MORATÒRIA URBANÍSTICA JA!
Amics i amigues dels diferents col·lectius i plataformes en defensa del territori a diferents ciutats, pobles, comarques o sectors del País Valencià:
Amb la intenció d’anar creant una opinió social generalitzada en tot el País, a favor d’una alternativa territorial racional, democràtica i respectuosa amb el medi ambient i el patrimoni cultural, que acabe amb l’actual dinàmica especulativa i destructiva,
Amb la intenció, així mateix, d’anar elaborant formes de col·laboració i treball conjunt entre col·lectius, associacions, organitzacions, persones individuals, que actualment estem treballant en punts diferents del País contra les nombroses agressions que en cada lloc es projecten contra el territori,
“COMPROMÍS PEL TERRITORI” convoca a un ACTE PÚBLIC D'OCUPACIÓ DE LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
Dissabte 25 de febrer, de les 11 fins a les 14 hores

Cal mostrar que, front a l’ocupació del nostre territori per un urbanisme fora mida i altres dinàmiques destructives, els ciutadans tenim alguna cosa a dir, ocupant de forma visible i pública allò que és el nostre propi espai, simbolitzat en la plaça de l’Ajuntament de València.
Es tracta d’una primera ocasió de trobada de col·lectius i plataformes de tot el País Valencià en defensa del territori, dels recursos i de la participació ciutadana, on, com a protagonistes, tindrem el nostre espai i temps per a expressar-nos i compartir experiències al llarg del matí.
PROGRAMA
-11 hores: Benvinguda i presentació.
-12 hores: Lectura del Manifest de “Compromís pel Territori", a càrrec de Carme Miquel
-13 hores: Recorregut de tots els col·lectius fins al Palau de la Generalitat, on lliurarem un document amb les nostres reivindicacions.
-Durant tot l’acte, als diversos col·lectius, plataformes i associacions que ho desitgen, se´ls donarà la paraula per a què, a través de la megafonia, puguen expressar la situació i propostes de cada lloc concret.
Hi haurà animació a càrrec de dolçainers i altres.
Important:-Hi haurà taules reservades a cadascun dels col·lectius, on podreu disposar el material que considereu convenient.
-Per tal de reservar-vos taula, convé que confirmeu la vostra assistència al correu de “Compromís pel Territori”: compromispelterritori@yahoo.es
-Els col·lectius haurien d’estar a la plaça a les 10.30 hores, per tal de disposar-se convenientment abans que comence l’acte.
-Porteu pancartes i altres mitjans per a visualitzar millor la nostra presència, tant durant l’acte a la plaça com al recorregut fins a la Generalitat.
-Vos animem a què mobilitzeu tot el que siga possible a cada lloc, per tal d’aconseguir el màxim de representació i presència a l’acte.
-Està prevista la possibilitat d’entrepans i begudes.
-Com us podeu imaginar, no disposem de massa diners, per la qual cosa us demanem la vostra col·laboració, en la mesura que pugueu, fent-la efectiva a través de:
Nº de Compte; 2100 4459 50 0200043394
Caixa de Pensions, Oficina C/ Navellos- València
A nom de : Per l’Horta - Campanya “Compromís pel Territori”
Difongueu aquest missatge, reboteu-lo, comuniqueu-lo verbalment, via SMS, telèfon...
« COMPROMÍS PEL TERRITORI » NO ÉS UNA NOVA PLATAFORMA O COL·LECTIU, SINÓ BÀSICAMENT UNA ASSEMBLEA CIUTADANA OBERTA, AL VOLTANT D’UNA IDEA/MANIFEST, PER A MOURE’S COL·LECTIVAMENT EN DEFENSA DEL TERRITORI, NATURA, RECURSOS I PATRIMONI CULTURAL VALENCIANS. QUALSEVOL COL·LECTIU, ASSOCIACIÓ, ORGANITZACIÓ O PERSONA INTERESSADA, POT SUMAR-SE A TREBALLAR I APORTAR NOVES IDEES.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?