dissabte, de novembre 12, 2005

EU-Els Verds-l'Entesa pasen al registre de les Corts preguntes al voltant de les polèmiques depuradores del Maestrat

L'Entesa presenta a les Corts iniciatives front al problema de les depuradores en el Baix Maestrat

De Povet.com Redacció 12/11/2005
Les crítiques fetes al princpi d’aquesta setmana pel diputat autonòmic d’Esquerra Unida-Els Verds-l’Entesa, Ramon Cardona, sobre el greu problema de tractament de les aigües residuals en els pobles costaners del Baix Maestrat, i la falta d’accions immediates ha aplegat a les Corts Valencianes.
En eixe sentit, el diputat de l’Entesa ha enregistrat una bateria de preguntes al Conseller d’Infraestructes davant les deficiències sobre aquest servei que s’observen a la comarca.
A més, al mateix temps, la diputada al Congrés per Esquerra Unida-l’Entesa, Isaura Navarro, ha defensat la inclusió d’una partida de 1.686.000 € en els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2006, per a millorar tot el procés de dupuració : i reutilització de les aigües residuals del Baix Maestrat. Aquesta esmena demana que es retire la partida destinada a la dessaladora de Mundo Ilusión i es destinen els diners per una banda a reformar l’embassament de Maria Crisitina, i per altra, al Baix Maestrat.
Segons Cardona “ no es tracta de llevar-li la responsabilitat a la Conselleria, sinó que el Ministeri de Medi Ambient col·labore, i incorpore en el seu famós programa AGUA un aprofitament de les aigües al Baix Maestrat, a banda de la necessària inversió autonòmica respecte a les estacions depuradores”.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?