dimarts, d’agost 02, 2005

NO A L ´ ABOCADOR BLOQUEJANT LA C-135.

ELS CALIJONS DIUEN NO A L ´ ABOCADOR BLOQUEJANT LA C-135.

Un important nombre de calijons va decidir , a les acaballes de l´ assemblea celebrada el passat dijous, alertats per membres de la Plataforma No a l´ Abocador de LA BASSA, que s´ havia de pendre alguna mena de mesura més reivindicativa o cridanera--- tot i que , des d´ un primer moment es va emetre la consigna de que, aquesta, tenia que ser del tot i, en tot moment, pacífica--i que, tot i que només sigués per una estona, prengués un poc més de forma i donar una mica més de contundència a la reivindicació de dir NO A L´ABOCADOR.
Aixa es va decidir que la vesprada del dissabte en que començaven les Festes de Cervera es bloquejarien , per una estona, les dues rotondes: la primera—just abans d´ entrar al poble—i la segona rotonda completa que ja enfila el trànsit cap a Cervera.
Aixa cap a les 20:00 del dissabte la gent va anar acudint a la Plaça de l´ Ajuntament i des d´ allí es va iniciar aquesta protesta que en tot moment va ésser pacífica, només trencada pels crits de “No a l´ Abocador”. En total es van reunir uns 80 cotxes que primer van bloquejar una rotonda i després l´ altra, donant varies voltes al poble abans i després.
A la concentració i al bloqueig van acudir varies patrulles de la Guàrdia Civil per tal de controlar la situació i , quan podien, fer que els cotxes de que muntaven per la C-135 i que es trobaven amb la primera rotonda pogueren canviar el sentit i cercar una altra alternativa. En total uns vuitanta cotxes van desplaçar-se per a portar a terme aquesta improvisada manifestació en forma de bloqueig.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?