diumenge, de juliol 31, 2005

AGRUPACIó LOCAL PSPV-PSOE CàLIG

AGRUPACIó LOCAL PSPV-PSOE CàLIG



AGRUPACIÓ LOCAL PSPV-PSOE CÀLIG Finalitzada la reunió de la Comissió Executiva del passat 19 de juliol i després de diverses discussions al respecte, motivat per la falta total de recolzament, tant a nivell Orgànic com Institucional, en relació al canvi d’ubicació de la planta de R.S.U. a la Partida de “La Bassa”, vaig presentar la meva dimissió amb caràcter irrevocable com a Secretari General, junt a la Comissió Executiva Local ratificant-se aquesta en reunió extraordinària de l’Assemblea Local el dia 27 de juliol.
Quan a nivell orgànic , davant innumerables reunions mantisses amb els responsables de Benicarló i Peníscola per tal de convèncer de la inadequada ubicació de la Planta, també al Secretari General Adolf Sanmartín junt a la seva Executiva Comarcal, com a les més altes instàncies del PSPV: Toni Such, secretari de política municipal, Francesc Signes, secretari de medi-ambient (els quals ni tan sols van tenir la dignitat de rebre’ns) fins el mateix Secretari General Joan Ignasi Pla, qui disposa de tota la documentació sense haver donat cap resposta al cas.

Per una altra banda, a nivell institucional i amb la visita realitzada junt a membres de la Plataforma al Sr. J.Mª. Calles, Subdelegat del Govern Central, sense haver rebut cap resposta a data d’avui.

També ha declinat la meva decisió algunes diferències de criteri sorgides últimament a nivell local respecte a aquest tema concret.

Una vegada explicat tot allò que em porta a prendre aquesta dolorosa decisió i veient que amb aquest càrrec no ens deixen arribar més lluny per la lluita contra la ubicació, per coherència, tinc l’obligació moral d’apartar-me, per continuar aquesta lluita posant-me al servei d’on més convinga per la defensa dels interessos del nostre poble, ja que aquests estan per damunt de tot.

Per concloure, he de fer un reconeixement de satisfacció personal a tots els companys que en un moment tan delicat per a mi m’han ofert tot el seu recolzament.

Moltes gràcies a tots ells i a tots els ciutadans en lluita, amb un crit enorme dient: NO A L’ABOCADOR

Ex-Secretari General de l’Agrupació Local PSPV-PSOE

Comments:
Lamentable verte obligado a esa decisión, a la vista de los silencios que delatan corrupción en quienes ven el peligro y se callan. Seguidamente a tu ejemplo deberán abandonar el pueblo de Cálig sus habitantes ya que no podrán vivir del MAL OLOR que les rodeará. Pero antes que ellos, los prevaricadores de los que te apartas, te aseguro que se marcharán sin avisar, con los bolsillos llenos por la venta de su punto en boca.
 
Uno que tiene dignidad.

Y los demás de Càlig, ¿son socialistas o sociolistos? ¿Y los del PP?
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?